Omul prost poate fi recunoscut imediat după aceste 7 semne.
Sfaturi | Viata

Omul prost poate fi recunoscut imediat după aceste 7 semne.

iunie 9, 2020

Educația și inteligența – nu sunt numai cunoștințele profunde în diverse domenii, ci și respectul pentru ceilalți, tact, moralitate și cunoașterea etichetei. Persoanele care nu au asemenea calități, ies imediat în evidență din mulțime și pot fi recunoscute cu ușurință după anumite semne.

1. Dorința de a provoca conflicte.

Astfel de oameni fac scandal și îi provoacă pe ceilalți la conflicte. În plus, ei primesc o adevărată plăcere din asta, hărănindu-se cu energia străină. Pentru a-i insulta pe cei din jur nici nu au nevoie de motive speciale. De obicei, creează aceste conflicte în locurile aglomerate, cu străini. Cozi, transportul public, cafenele – sunt locurile lor preferate.

2. Dorința de a face impresie.

De regulă, acești oameni depun tot efortul pentru a-și demonstra cele mai profunde cunoștințe și opiniile de expert pe fiecare problemă. Vor să pară mai deștepți decât sunt cu adevărat, dar în cele din urmă doar se pun într-o poziție ridicolă.

Citesti si   Cum se elimină modelul pe Android fără resetarea din fabrică

3. Ignoră normele elementare de comportament.

Astfel de oameni nu au auzit niciodată cuvântul „etichetă”. Ei cred că impertinența este a doua fericire, dar nu fac decât să-i respingă pe cei din jur cu comportamentul lor.

4. Discută lucruri personale cu străinii.

Ei nu se sfiesc să discute cu personale străine detaliile vieții lor personale. De obicei, acest lucru se întâmplă prin telefon, iar oamenii din jur devin martori fără să vrea la aceste conversații, roșind pentru ei.

5. Adresează întrebări incomode.

Astfel de oameni nu simt niciodată unde trece limita a ceea ce este permis, iar noțiunea de ”spațiu personal” le este străină.

6. Au un vocabular indecent

Cu cât e mai prost omul, cu atât mai agramat este discursul său. Vocabularul unor astfel de oameni este plin de jargoane și înjurături.

7. Manifestă încredere în sine și egoism excesiv.

Oamenii lipsiți de educate se cred centrul universului și toți cei din jurul lor ar trebui să li se închine. Ei nu se privesc niciodată din exterior, gândindu-se că sunt impecabili și perfecți în toate. Aroganța lor se manifestă și printr-o atitudine permisivă față de ceilalți, care și mai mult îndepărtează oamenii de ei.

Citesti si   De ce este bine să-ți lași copilul să se murdărească

 491 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *