Oamenii prin tot ceea ce fac dau dovadă că mai pot doar să tânjească după atenția cuiva.
Sfaturi | Viata

Oamenii prin tot ceea ce fac dau dovadă că mai pot doar să tânjească după atenția cuiva.

iunie 10, 2020

Au sufletul atât de gol și se simt de atât de multă vreme singuri, încât nici nu-și mai dau seama ce-i doare cu adevărat! Omul e în stare de orice pentru un strop de atenție, pentru o mângâiere, o încurajare sau o vorbă bună..

Ce ne doare cu adevărat în toată această izolare? Un om rațional ar spune frumos că totul o să treacă și va reveni la “normal” cât mai curând. Ce ne doare cu adevărat la distanțare?

E oare faptul că a trebuit să stâm în sfârșit singuri și cu noi? Oare de noi înșine ne-am speriat atât de tare încât ne-am dorit să ieșim atât de mult din case?? Oare atât de departe am ajuns? Oare mai are rost această întrebare fără răspuns? Oare ce se va schimba? .. și când?

Oare un om chiar nu mai poate să-și fie sie însuși de ajuns!? Oare nu poate să-și dea seama de ce e responsabil și ce e peste puterile lui? Oare puterile lui nu-i sunt suficiente ca să fie cel mai fericit om de pe pământ?! Oare ne trebuie atât de mulți vinovați și atât de multe opinii ca să începem să fim oameni între noi?

Citesti si   Omul care nu știe să sufere, nu va fi niciodată fericit!

Oare când am început să ne definim mai mult prin ceea ce nu se află în noi? Oare când vom începe să-l ajutăm măcar pe cel de lângă noi să fie mai fericit? Oare când vom considera că merită .. înainte sau după ce vom fi noi fericiți? și asta oare când? și oare cine?

Sursa : Eduard Agachi

 146 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *