Învățarea limbilor străine | Cele mai bune aplicații de învățare a limbilor străine pe care trebuie să le încercați
Cursuri | Sfaturi | Stiri IT

Învățarea limbilor străine | Cele mai bune aplicații de învățare a limbilor străine pe care trebuie să le încercați

iunie 28, 2020

Indiferent dacă intenționați să vizitați un loc nou, să vă pregătiți să vă întâlniți cu părinții logodnicului sau să adăugați un set de abilități în CV-ul dvs., învățarea unei limbi străine este o abilitate practică fără îndoială.

După câteva decenii, va trebui să vă plimbați cu un dicționar de buzunar pentru a vă ajuta cu traduceri simple. Cu toate acestea, dacă ai pierdut copia sau ai uitat să o împachetezi, probabil că te-ai chinui să vorbești cu oameni care nu vorbesc limba ta sau să îți găsești drumul.

Astăzi, totuși, puteți citi cărți în limba pe care doriți să o învățați, să luați cursuri online, să vizionați videoclipuri pe YouTube sau chiar să ascultați CD-uri audio. Cu toate acestea, s-ar putea să nu poți întotdeauna transporta toate acele cărți sau CD-uri cu tine, ceea ce îngreunează învățarea oriunde te-ai afla.

Cu o aplicație de învățare a limbilor străine, puteți învăța rapid câteva cuvinte, expresii sau propoziții într-o altă limbă chiar de pe dispozitivul mobil.

Spre deosebire de dicționarele de buzunar, aceste aplicații sunt ușor de integrat în rutina dvs. oriunde v-ați afla și ridica o limbă străină fără să luați vreodată cursuri de limbi străine. O altă opțiune este utilizarea Google Translate pentru a traduce câteva cuvinte, imagini sau o pagină web.

Cele mai bune aplicații de învățare a limbii

Iată modul nostru de a găsi cele mai bune aplicații de învățare a limbilor străine, care vă vor ajuta să învățați o limbă nouă, fără să vă sfâșiați gramajul.

Duolingo Android 6iOS Windows )

Duolingo este o aplicație gratuită, distractivă și captivantă de învățare a limbilor străine, care te ajută să înveți o limbă nouă în ritmul tău. De fapt, un studiu arată că 34 de ore de utilizare a aplicației sunt echivalentul valorii cursurilor de limbi ale unui semestru universitar, ceea ce dovedește cât de eficiente sunt lecțiile de dimensiunea mușcătoare a aplicației.

Prin lecții și exerciții personalizate care se adaptează stilului tău de învățare, poți învăța și revizui vocabularul ușor și eficient, obține o notare instantanee și câștigi puncte pentru răspunsuri corecte.

Duolingo
Duolingo

Gamificarea este turnată în fiecare lecție care face aplicația mai plăcută, plus recompense precum monedele virtuale, actualizarea nivelului și scorurile de fluență te motivează să stăpânești cuvinte, fraze și gramatică noi. Puteți, de asemenea, să revizuiți lecțiile și să lucrați la zonele dvs. slabe la timpul propriu.

Limbile pe care le puteți învăța includ franceză, engleză, turcă, chineză, japoneză, spaniolă, italiană, norvegiană, ebraică, cehă, swahili, greacă, română, poloneză, rusă și multe altele.

Citesti si   Nu Mai Pierde Timpul!

Piatra Rosetta Android iOS )

Rosetta Stone este o altă platformă de învățare gratuită /) care învață oamenilor limbi noi de mai bine de două decenii. După ce descărcați aplicația, puteți trece între 24 de limbi diferite sau, dacă doriți, puteți rămâne concentrat cu învățarea personalizată pe baza motivației voastre.

Metoda sa dovedită de imersiune te ajută să înveți limbi intuitiv prin imagini legate de expresii comune și să obții feedback instantaneu pentru a-ți perfecționa pronunția. De asemenea, oferă funcții de învățare extinsă de unde puteți accesa diferite tipuri de exerciții și le puteți descărca și pentru a face totul offline dacă aveți o conexiune de internet proastă.

Rosetta Stone
Rosetta Stone

O foaie cu cuvinte de bază și cuvinte legate de hoteluri, restaurante și ocolire sunt disponibile mai ales dacă călătoriți, dar puteți cumpăra mai multe cărți de fraze legate de situații de urgență, culori, cumpărături și valute.

Aplicația sincronizează progresul pe toate dispozitivele, astfel încât puteți afla cuvinte și fraze de bază de pe orice dispozitiv sau locație din mers. Limbile pe care le puteți învăța includ franceză, engleză, japoneză, germană, arabă, rusă, turcă, irlandeză, ebraică și multe altele.

Memrise 3( Android 2, iOS 3)
Această aplicație gratuită de învățare a limbilor străine utilizează ajutoare vizuale simpliste pentru a vă ghida în fiecare lecție, astfel încât să vă puteți aminti cu ușurință ceea ce învățați.

Interfața este atractivă, simplă și ușor de utilizat, astfel încât să puteți exersa mai mult și să vă extindeți vocabularul într-un mod amuzant și ușor. Videoclipurile sunt incluse cu vorbitori nativi care spun fiecare cuvânt pe care îl înveți, plus o înregistrare audio a cuvântului sau a unei fraze, iar la sfârșitul fiecărei lecții este un test cu întrebări scurte care testează ceea ce ai învățat și primești recompense sub forma puncte pentru răspunsuri corecte.

Memrise

Puteți învăța mai mult de 100 de limbi, inclusiv franceză, germană, chineză, engleză, spaniolă, portugheză, italiană, coreeană, turcă și rusă, printre altele.

Busuu Android iOS )

Busuu se mândrește cu peste 100 de milioane de utilizatori și oferă limbi în pachete complete de lecții, care includ antrenamente cu accent și recenzii de exerciții de la vorbitorii nativi.

Testele de plasare sunt disponibile pentru a vă ajuta să știți de la ce nivel să începeți și există o gamă largă de activități de învățare care acoperă o cantitate bună de conținut oferită prin intermediul unor carduri flash de bază, alături de exerciții care vă ajută la pronunție, dialog, gramatică și scriere.

Citesti si   Cum se elimină modelul pe Android fără resetarea din fabrică
Busuu

Pentru a vă testa cunoștințele, aplicația oferă teste distractive și jocuri de vocabular și un mod offline, astfel încât să puteți descărca lecțiile și să studiați fără conexiune la internet.

Limbile pe care le puteți învăța includ spaniolă, engleză, germană, rusă, italiană, portugheză, japoneză, coreeană, arabă, vietnameză, turcă, poloneză, chineză și franceză.

Mondly Android  iOS )

Mondly este o aplicație de învățare a limbilor ușor de utilizat, care vă permite să învățați în limba maternă, astfel încât să puteți începe să vorbiți fluent în cel mai scurt timp.

Acesta conține lecții aprofundate pe mai mult de 20 de subiecte într-un context din viața reală, cu conținut atractiv pentru elevii de toate nivelurile, toate într-un design colorat care face distractiv să învețe.

Mondly

În plus, dacă doriți să vă exersați abilitățile de conversație, există un chatbot cu recunoașterea vorbirii care vă va ghida de-a lungul, activități care vă ajută să vă consolidați învățarea, testele și jocurile și un forum de competiție care vă urmărește progresul.

Primele șase lecții sunt gratuite doar pentru o singură limbă, dar puteți debloca mai multe limbi, trecând la un abonament plătit. Limbile pe care le puteți învăța includ engleză, rusă, spaniolă, germană, franceză, greacă, japoneză, română, hindi, bulgară, croată, turcă, poloneză, ebraică, africană, finlandeză, cehă, suedeză, daneză și multe altele.

Babbel 1Android 2iOS 1)

Aceasta este o altă aplicație bazată pe abonamente, care oferă 14 limbi diferite pe care le puteți învăța ascultând și repetând cuvinte și fraze și apoi luând chestiuni scurte pentru a testa ceea ce învățați.

Lecțiile de dimensiuni ale mușcăturii sunt 10-15 minute, adaptate pentru începători și cursanți, iar acest lucru face ușor să înveți din mers sau dacă ai o pauză scurtă între program. De asemenea, sincronizează progresul pe toate dispozitivele, astfel încât vă este ușor să continuați de unde ați plecat.

Babbel

Recunoașterea integrată a vorbirii te ajută să-ți faci pronunția în timp, prin conversații din viața reală, iar managerul de recenzie te ajută să păstrezi informațiile și să-ți crească încrederea în a vorbi noua limbă.

De asemenea, puteți descărca lecții și puteți învăța offline. Cu toate acestea, primiți o singură lecție gratis, așa că, dacă aveți acces complet la materialele de învățare pentru orice limbă, trebuie să faceți upgrade la un plan plătit.

Limbile pe care le puteți învăța includ franceză, engleză, norvegiană, germană, italiană, indoneziană, poloneză, turcă, braziliană, rusă, portugheză, suedeză, olandeză și daneză.

HelloTalk Android iOS )

HelloTalk are o abordare diferită pentru a vă ajuta să învățați o limbă nouă. În loc să oferi cuvinte și expresii în carduri flash sau imagini, te conectează la vorbitorii nativi ai limbii pe care vrei să o înveți și, în schimb, îi vei ajuta să învețe limba ta.

Citesti si   Cere înainte să oferi
HelloTalk

Printr-o experiență de chat cu caracteristici complete, puteți învăța, cufundându-vă în limba altcuiva și totuși să fiți profesor în același timp. Pur și simplu alege-ți nivelul de intrare, apoi alege un vorbitor nativ din care să înveți.

Există peste 20 de milioane de vorbitori nativi pe care îi puteți filtra după țară sau vârstă și puteți învăța peste 150 de limbi diferite, inclusiv engleza, spaniola, japoneza, araba, coreeana, franceza, germana, italiana, hindi, turcă, thailandeză, indoneziană, Mandarină chineză, portugheză și vietnameză printre multe altele.

Aplicații esențiale AccelaStudy iOS )

Aplicațiile AccelaStudy Essential sunt o platformă simplă de utilizat, care oferă o aplicație pentru fiecare limbă pe care doriți să o învățați. Cuvintele din aplicații variază, dar toate caracteristicile sunt aceleași și veți învăța folosind carduri flash, repetări distanțate, teste audio și multe altele în timp ce construiți studiul pe baza pe care doriți să vă concentrați.

De asemenea, acceptă utilizarea offline și mai multe moduri de învățare, inclusiv un mod hands-free, astfel încât să puteți învăța din mers, mai ales dacă sunteți la volan.

Limbile pe care le puteți învăța includ chineză, spaniolă, arabă, franceză, olandeză, poloneză, coreeană, turcă, rusă, italiană, română și ucraineană, printre altele.

Beelinguapp Android iOS )

Beelinguapp oferă o experiență unică pentru elevii de limbi noi prin cărți de povești cu un cititor audiobook în diverse dialecte.

Fiecare poveste pe care ați citit-o este afișată în limba maternă și limba nouă pe care o învățați pe același ecran, iar cuvintele sunt evidențiate împreună cu narațiunea. În acest fel, puteți învăța pronunții rapid și bucurați-vă de poveștile preferate precum Cenușăreasa și altele într-o limbă nouă.

Vorbiți în diferite limbi

Vorbirea mai multor limbi are mai multe beneficii nu doar pentru CV-ul sau lista de prieteni, ci și pentru percepția și memoria. Cu cele mai bune aplicații de învățare a limbilor străine, nu ai nicio scuză să nu folosești în turcă, germană, rusă, norvegiană sau chiar tailandeză.

 171 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *