D'ale lu' Duță

Evitați femeile Nefutute

iunie 7, 2020


Întotdeauna evitați femeile nefutute ,care sunt singure demult .
Pe cele nefutute le găsiți la magazine ,cele care tipa care nu le mulțumește nimica ,sunt cele care au chef de cearta mereu care nu sunt mulțumite ,totul li se pare aiurea indiferent de situație .
Imaginativă când o femeie e pe ciclu dar de 5 ori ,cam așa este situație ,majoritatea femeilor nefutute sunt acele după 30 de ani ,atunci hormonii se triplează si la 40 de ani sunt de 5 ori , de aceea multe divorțuri ,înșelătoruri sunt peste 30 de anii ,mai este si o zicala “Căsătorește devreme sa fii frumoasa si sexy după 30 de ani “
Cum eviti aceste femei ?
Mai des la întâlniți la Penny ,Lidl ,Carrefour ,Mega Image ,Kaufland ,Profi ,sunt femeile care iti arunca produsele in sacoșa de parca ti le a arunca la Cos de baschet , care te întreabă daca doresti sacoșa pentru un kg de mere ,sunt acele femeie care vorbește scurt ,țipător de parca le tragi de par . Evitând nu prea exista soluții ,doar sa ieșiți din magazin sa nu va strice ziua , eu am întâlnit des ,la Le Big la Crâng (Buzau ) Penny la gara (Buzau ) etc cum am evitat ? Am zâmbit sarcastic si ca as fi mulțumit .
Așa ca femelelor sa evitați sa ne stricați noua ziua si magazinele sa aibă vânzare si terasele sa aibă clienți ,futetiva găsiți oriunde doritori sa va futa .
Vă salută Duță pățitul .

Citesti si   Dragi bărbați, țineți minte următoarele lucruri. Imi veți mulțumi mai târziu!

 554 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *