D'ale lu' Duță

Duță nu te insori si tu odata?

Mereu primesc intrebarea asta de la prietenii de la rude ..sincer deja ma sacai pe creier aceasta intrebare nu vreau sa fiu dur dar am sa va spun un mic secret.. si pe aceasta cale voi raspunde sincer si sper sa intelegeti odata sa numai ma intrebati inca odata…

Majoritatea care mau intrebat daca ma insor in casnicia lor este teatru frumos.. totul e frumos..doar sa te jigneasca ca femeie sa te faca fa sa te injure de tot neamul si sa iti ia neamul la p…a asa barbat femeie e problema ta ca te ai maritat cu un betiv si te injura ca la usa cortului nu ai dreptul sa imi spui mie sa ma insor cand la tine in casnicie e tsunami nu e linsite ,nu atmosfera ,e monotonie ,e stres ,ca femeie nu te machizi pe el il inseli cu unul la colt de strada si tu imi spui sa ma insor ? pozezi pe facebook a familie fericita cand eu va cunosc in viata reala ? O intreabare pentru tine ?

Citesti si   Toti bărbații sunt niste curvari nenorociti

De cand nu te a mai ascultat?

De cand nu te a mai sarutat?

De cand nu ati mai facut dragoste? Mai sti ce este dragostea?

De cand nu te a mai alintat?

Cuvantul iubire si dragoste a fost inlocuit cu fa?

Este asa ca faci dragoste cu sotul tau cum ai face viol?

De cand nu ai mai dormit cu el camera? Tu cu copilu intr o camera si el singur in camera,ce iubire este asta? ce va invanta copilu de la tine? ca asa este iubirea? si va proceda si el la fel?

Si tu prietene numai ma inreba pe mine cand ma insor …ca femeia ta este sclava sau tu esti sclav in relatia aceeea de cuplu….

Esti un betiv ,esti un barbat de nimica ce injosesti femeia… probabil asa ai vazut in casa la tine si este ceva normal sa procedezi la fel dar ma gandesc ce va ajunge aceea copii de la parintii astia?

Citesti si   Nu iti prezenta iubita la un prieten mai 'smecher' decat TINE

Ce va ajunge copiii? ca iubirea este ceea ce a vazut in casa? Ca parintii stau impreuna datorita lor si de aceea nu vor sa faca divort?

 1,232 total views,  2 views today