Forever a Gentleman : Being a Gentleman never goes out of style! by Duta Constantin

Forever a Gentleman : Being a Gentleman never goes out of style! by Duta Constantin

About Forever a Gentleman : Being a Gentleman never goes out of style! by Duta Constantin:

Vrei să știi să fii un adevărat domn? Să fii bărbat pentru femeia ta în toate sensurile? Această carte vă va ghida și vă va arăta exact cum.


Foarte puține lucruri îți pot schimba complet viața. Acest ghid este unul dintre ele. Cu cuvinte scrise, vă va arăta adevăratele plăceri ale vieții, ce ar trebui să privim cu nerăbdare, cum să trăim fiecare moment de viață și, cel mai important, cum să vă apreciați femeia.

Forever a Gentleman vorbește despre frumusețea soarelui răsărit, loialitatea prieteniei, importanța de a avea vise, minunile iubirii și multe altele.

Deși acest ghid se adresează mai ales bărbaților, există multe lucruri pe care femeile le pot învăța, de asemenea, pentru a fi un domn este o atitudine, un mod de a trăi viața.

Cuvintele elaborate în acest ghid vă vor ajuta pe fiecare dintre voi să schimbe modul în care ne vedem și, prin urmare, să ne străduim să fim mai buni, mai fericiți și mai vii. Te va ajuta să-ți schimbi complet viața.

„Fii bărbat pentru femeia ta. Un bărbat în conversație, un om în gând și un om în comportament. Fii exact genul de om care va reuși să umple acel gol în sufletul ei pe care nimeni nu l-a mai făcut până acum. “


Deveniți domnul pe care femeia dvs. îl merită și bucurați-vă de ceea ce viața are de oferit la maxim.


Comandați acum copia dvs.!


Cumpara acum doar 13 $ AICI

*Ghidul este in limba engleză

 909 total views,  2 views today