Cum recunoști bărbatul slab
Despre Barbati | Sfaturi | Viata

Cum recunoști bărbatul slab

iulie 8, 2020

Cu bărbatul slab nu ar trebui să începi o relație. Iată de ce…

Bărbatul trebuie să fie puternic. Asta sunt învățați băieții încă din copilărie, iar femeile sunt încurajate să aibă încredere în bărbați. Și nu este ceva rău dacă nu ajungi la extreme și scapi de gândurile despre feminismul radical. Cine nu ar vrea să fie sub protecția unui bărbat puternic. Doar că, din păcate, nu toți bărbații pot fi numiți astfel. Cum recunoști bărbatul slab și de ce nu ai nevoie de el?

Bărbatul puternic și slab: 4 diferențe

1. Bărbatul slab este iresponsabil

Pentru comportamentul său, pentru acțiunile și consecințele acestora. El se poate îmbăta într-un bar și îți va fi rușine cu el. Sau te poate lăsa cu datorii, poți rămâne cu un copil în brațe – și va trebui să plătești pentru inutilitatea lui.

2. Bărbatul slab dă vina pe femeie

El niciodată nu este vinovat. Chiar dacă a făcut ceva greșit, femeia va fi de vină pentru că l-a sfătuit greșit. Sau nu l-a oprit la timp.

Citesti si   Cum satisfaci o femeie

3. Bărbatul slab folosește femeia

Se simte confortabil cu tine, de aceea continuă relația. Tu îi faci mâncare, faci dragoste cu el și ai grijă, fără să-ți dea ceva în schimb. Pentru că nu are nimic de oferit. Un astfel de infantilism din partea bărbatului este inacceptabil – cu siguranță nu vei fi fericită în căsătorie cu el.

4. Bărbatul slab nu are nicio ambiție

Nu tinde spre nimic și nu vrea nimic. Și, desigur, nu va obține nimic, întrucât trebuie să depui ceva efort, iar el nu este capabil să facă acest lucru. Dacă i se va reproșa, cu siguranță va declara că problema, din nou, este femeia, că nu îl inspiră și ea e cea care nu aspiră la nimic. Amintește-ți că bărbatul trebuie să-și asume rolul principal în realizarea ambițiilor, nu femeia. Dacă bărbatul nu vrea nimic în viață, puțin probabil vei fi fericită cu el.

 334 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *