Viata

Ce înseamnă șmecher

mai 8, 2020

Un om șmecher este Leon Dănăilă-medic specialist neurochirurg care la 86 de ani operează la Spitalul “Gh. Marinescu” din București.

Un om șmecher este Zoltan Teszari, patronul RCS RDS, una dintre cele mai puternice companii de telecomunicații din Europa. Atenție! Companie românească, cu patron român.

Un om șmecher este Florin Talpeș-fondatorul Bitdefender-o companie 100% românească care furnizează soluții de securitate cibernetică în toată Europa.

Mulți dintre voi poate îi cunoașteti pe acești oameni, alții poate credeți că sunt cântăreți de manele.

Asta înseamnă să fii un om șmecher. Să realizezi ceva în viață. Să ai minte în primul rând.

Sigur, pentru generația de azi, șmecher e Geany de la 2. Băiat sărac, nu avea ce mânca, și-a făcut o iubită, apoi a trimis-o p-aia la măciucă în Elveția. Și-a luat BMW din 2009, are în picioare Balenciaga, și-a învelit casa cu tablă d-aia bună, își face poze de la lăutari cum aruncă el cu banii. În viziunea multora, oameni de genul ăsta sunt șmecheri. Boși. Grei. Bombardieri.

Citesti si   E bine că te urăște, e rău că te-a blocat peste tot

Generația de azi e mai preocupată să-l asculte pe Șelly cum zice el că s-a constipat la stomac când avea 13 ani și a rămas fără hârtie decât să citească o carte.

Generația de azi se uită la Acces Direct, la melodii de doi lei (G și Am) scoase de niște agramați care nici să țină bine microfonul nu știu.

Prietene, Abi Talent, Șely, Viorel, Vulpița, Floricica Dansatoarea și alții sunt pleava societății. Dacă tu îi ai pe ăștia ca modele, atunci îți meriți soarta.

Generația de azi afișează bogăția pe Facebook, dar în realitate au întuneric în stomac.

 802 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *