Apple Intenționează Să Remedieze Mesajele Text După Trimitere
Stiri IT

Apple Intenționează Să Remedieze Mesajele Text După Trimitere

mai 23, 2020

Deoarece se întâmplă să trimitem un SMS prea repede, că regretăm un cuvânt folosit sau pur și simplu pentru că corectorul ortografic a făcut propriul său, am dori să corectăm un text. Apple se gândește la o soluție specifică iPhone-ului său, cu funcția de editare a SMS-urilor deja trimise.

Lasă-l pe cel care nu a fost niciodată prins de corectorul automat să ridice mâna! Indiferent dacă a fost numit T9 în trecut sau corector automat astăzi, această funcție este, evident, foarte practică pentru scrierea rapidă a SMS-urilor, cu excepția faptului că, uneori, corecția este zeloasă și poate fi enervantă … Probabil pentru a răspunde la aceste mici griji zilnice pe care Apple le are. a depus un brevet pentru a corecta un mesaj deja trimis.

Deoarece este specific Apple, acest lucru ar viza doar  iMessage , tehnologia sa proprietară legată de texting în  iPhone  și  iPad , iar brevetul permite să aibă câteva detalii despre această nouă funcție. Astfel, descoperim în vizualul găsit de  AppleInsider   că prin apăsarea unui mesaj deja trimis, va exista posibilitatea copierii, ștergerii, dar și, mai ales, editării acestuia. Aceasta înseamnă că îl putem corecta, iar această corecție va fi eficientă pe  smartphone-ul  care a primit mesajul.

Citesti si   AirPods Studio: Tot Ce Știm Despre Primele Căști Apple

Beneficiarul va putea vedea corecțiile

De asemenea, Apple dorește ca destinatarul mesajului să fie notificat. Astfel, diferitele imagini arată că corectarea va fi anunțată și că va fi chiar posibilă accesarea diferitelor corecții ale mesajului. Un fel de istorie care va înțelege mai bine motivele corectării.

De asemenea, remarcăm că această funcție de editare a mesajelor se va aplica și  aplicațiilor  care integrează funcția iMessage și, prin urmare, ar trebui să fie posibilă modificarea mesajelor deja trimise în alte aplicații. Întrucât aceasta este doar un brevet de invenție, datat 30 aprilie, va dura câteva luni până când va fi complet validat și, prin urmare, integrat în  iOS  .

 264 total views,  16 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *