Stiri IT

AirPods Studio: Tot Ce Știm Despre Primele Căști Apple

Conform ultimelor zvonuri, Apple pregătește o cască high-end cu o funcție activă de reducere a zgomotului și un sistem de detectare a capului și a gâtului. S-ar numi AirPods Studio și ar putea fi lansat în iunie.

Au existat zvonuri cu privire la o nouă cască high-end la Apple timp de doi ani. Informațiile sunt din ce în ce mai clare și se pare că  Apple  se pregătește pentru o lansare viitoare. Potrivit leaker  Jon Prosser  , căștile vor extinde gama de căști AirPods   și se va numi AirPods Studio. Site-   ul 9to5Mac , specializat în produsele brandului, a publicat mai multe detalii.

Una dintre caracteristicile speciale ale acestei căști va fi integrarea mai multor  senzori  . Căștile AirPods  detectează automat dacă sunt plasate în ureche. Îndepărtându-le, întrerup muzica. AirPods Studio va avea o capacitate similară, dar va detecta dacă este purtat pe cap sau în jurul gâtului. Un sistem de detectare a gâtului ar permite întreruperea muzicii păstrând căștile pornite. Este o adaptare a funcției deja integrate în AirPods, care întrerupe muzica fără să se oprească atunci când scoateți o singură cască.

Citesti si   Cum să câștigi tone de urmăritori Instagram cu ușurință

O posibilă lansare din iunie

De asemenea, dispozitivul va detecta direcția în care este transportat, pentru a redirecționa automat canalele din stânga și dreapta către partea corectă. Ca și setul cu cască high-end, AirPods Studio va integra funcția  activă de reducere a zgomotului , precum și un   mod Transparență pentru a auzi sunete ambientale. De asemenea, ar oferi opțiuni avansate de egalizare pe dispozitivele mărcii.

AirPods Studio va fi oferit în două versiuni, una din piele și cealaltă cu țesături mai ușoare. De asemenea, va fi personalizabil, datorită unui arc și plăcuțelor schimbabile printr-un sistem de fixare magnetic. Prețul, potrivit lui Jon Prosser, ar fi de 349 dolari. Data lansării nu este cunoscută momentan, însă unii cred că  Apple  ar putea lansa noua cască în cadrul conferinței WWDC din 22 iunie.

 233 total views,  2 views today