Cum să atragi Femeile?
Despre Barbati

Cum să atragi Femeile?

mai 23, 2020

Aceasta este o întrebare care se întoarce adesea în mintea bărbaților: cum să atragă femeile? Care este manualul de utilizare al naibii și unde să îl găsești?

Pentru a atrage fetele, trebuie mai întâi să încetezi să fii cerebral. Farmecul este ceea ce aduce cele mai multe puncte care atrag femeile. Voi încerca să dezvolt anumite puncte pentru a fi mai atractiv, dar înainte să citez esențialul.

În primul rând, dacă vrei să atragi, trebuie să crezi tu însuți. Încrederea în sine este punctul de plecare Când ești încrezător, știi ce vrei: ești în mod natural clar.

Fiți gata să vă asumați și să vă asumați ideile, este un lucru pe care ceilalți îl pot percepe, care vă califică și vă distinge de intrare.

Apoi, majoritatea femeilor vă vor citi pline de cuvinte pentru a vă spune ce le atrage, dar de multe ori revenim la  noțiunea de naturalețe Nu trebuie să depunem eforturi zadarnice pentru că trebuie, ci să lucrăm mai degrabă ceea ce ești.

Citesti si   Presiunea

Nu încercați să înșelați sau să vă camuflați, într-un fel sau altul care vă va prinde și v-ar putea juca un truc murdar.

În cele din urmă, învață să te exteriorizezi păstrându-ți partea de mister. Bucurați-vă de interacțiunile dvs., mai degrabă decât să vă fixați obiective de fiecare dată când începeți o conversație.

Bucurați-vă de prezent și nu vă concentrați cu aproape orice preț.

A fi natural, a fi încrezător și a te bucura de interacțiunile pe care le ai este punctul de plecare potrivit pentru a atrage femei și a face pe toți să beneficieze de tine. După aceea, celelalte puncte servesc la creșterea aspectului atrăgător.

Pentru a vă atrage mai bine, trebuie să fiți deja confortabil cu ceilalți. Relațiile sociale  sunt primul dvs. atu. Ele vă arată deschiderea și la fel este un fel de invitație pentru fete. Relațiile sociale vă oferă valoare în ochii femeilor.

Aspectul  este cu siguranță un plus pentru atragerea fetelor. Fiți prezentabili, purtați câteva accesorii și dați impresia că aveți grijă de dvs. Ei o iubesc! (Apropo, este bine și pentru tine, oferindu-ți câte ceva din când în când).

Citesti si   Unii bărbați n-au formă.

Asigurați-vă că „cunoașteți” femeile. Dacă freci umerii cu ei, cu siguranță vei fi foarte confortabil cu ei și îi vei pune și în largul lor. Chiar și de la un  străin, te apropii  poate să o simți.

Împărtășește-ți buna dispoziție, fii interesant, interesant … Transformă o ecuație matematică într-o poveste reală dacă trebuie. Faceți alegerea să nu fiți un capitol din viața unei femei pe care ați întâlnit-o: intriga, râdeți, fiți comunicativ și jucăuș!

Învață să nu comunici doar verbal. Faceți contacte vizuale bune, zâmbiți și fiți tactici. Nu vă fie frică să vă aventurați și să vă asumați riscuri, fiți întreprinzători.

Succesiunea acestor mici detalii vă va face atractiv. Aceste aspecte trebuie lucrate pentru a atrage în mod natural fetele.

În concluzie:

  • Fii încrezător și firesc
  • Să ai o viață, să fii sociabil și bine înconjurat
  • Ai grijă de tine, aspect și stil
  • Întâlnește femeile și învață să fii confortabil cu ele
  • Fii pozitiv și comunicativ
  • Fii jucăuș
  • Bucurați-vă de toate acestea
Citesti si   Încrederea e o curvă. Furte-o!

Dezvoltarea naturaleței și încrederii în sine are un impact mai mult sau mai puțin direct asupra majorității acestor detalii. A lucra toate acestea este un cocktail potrivit pentru a atrage mai bine fetele și a se face remarcabile!

În Forever a Gentleman: Being a Gentleman never goes out of style! te învăț cum să te porți în relație cu femeile pentru ca acestea să-și dorească intens să le acorzi atenția ta.

 118 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *